Att bara få vara

Ibland är det rätt skönt att göra ingenting utan bara ta sig en promenad. Söndagar är en sådan dag, kan jag tycka. Det blev en kortare promenad i värmen, men att bara upptäcka små detaljer runt omkring en, gör att man mår rätt okej.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”8″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Visa bildspel]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Det magiska, som jag trivs med, är ju att det inte är så korrekt med byggnationer eller leverne. Saker och ting duger även om det är slitet och nergånget. Man får liksom anpassa livet efter det man har. Oavsett hur lite du har så är grönskan något som får en att må bra. Denna växtlighet på balkonger, i trädgårdar gör att man glömmer bort det mesta. Man behöver detta lugn emellanåt. 

Scroll Up