Drömmer mig tillbaka

Om du rent spontant tänker Kreta så är det nästan garanterat att du tänker på sol och bad, tavernor lite här och där, men Kreta har så mycket mer att erbjuda. Har inte sett en bråkdel av ön än, men det lär komma framöver, för den här ön är verkligen värd att upptäcka. 

Det finns så otroligt mycket att se, både bra och dåligt egentligen. Det mesta är dock fantastiskt. Det jag inte är så förtjust i är alla dessa turisttäta gator som finns, men det är ju likadant vart än man än åker, men om man ger sig iväg ut på vägarna så upptäcker man denna fantastiska ö på ett helt annat sätt. 

Tack vare underbara vänner så blev det en hel del bilresor när vi var nere i oktober. Utgångspunkt var Rethymno och vi åkte upp mot Chaniakusten, tvärs över till södra sidan av ön med allt vad det innebär. Vi åkte österut, upp i bergen och det som slår mig är att det är så storlagen natur. Jag är förälskad i ön, så enkelt är det!

Nu sitter jag och drömmer mig tillbaka och jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan jag är tillbaka.

Bilderna är ett axplock från våra bilresor, så vill du se mer än bara strand så hyr en bil och upptäck just ditt Kreta. 

[ngg src=”galleries” ids=”12″ display=”basic_slideshow”] 

Scroll Up