Spanien Marys Plejs

Nu tar jag en annan väg

Nu har det gått nästan två månader sedan jag hade min sista arbetsdag på jobbet. Det är fortfarande en märklig känsla, men samtidigt är det otroligt skönt och det ger mig möjligheten att sätta igång med mitt företag. Har just nu ett roligt projekt på gång som jag hoppas går i lås tillsammans med en riktigt kreativ vän. Han har galet bra idéer och att jag får vara med på denna resa gör mig stolt och förväntansfull. Vad projektet går ut på, det berättar jag inte nu, men förhoppningen är att det går i lås och att vi kan berätta om det snart. 

Efter det att jag slutade arbeta i maj, så åkte jag ner till Fuengirola i Spanien. Lisa – min väninna – var där nere och tyckte att jag skulle passa på att hälsa på henne, om än för en kortare tid. Hade inte direkt svårt för att bestämma mig, så den 22 maj bar det iväg.  

Ni vet när man har riktigt bra vänner så känns allt rätt, hela tiden och det gjorde det nu också. Hade i och för sig inte förväntat mig något annat. Har inte träffat Lisa på många år, men är man vänner så spelar det mindre roll.  Man tar liksom bara vid där man slutade. Det har hänt massvis med saker för oss båda under dessa år, så gissa om vi hade mycket att prata om. 

Lisa visade mig runt i Fuengirola med omnejd. Träffade underbara människor som verkligen bjöd på sig själva. Åtta dagar som fick mig att fundera på framtiden

Parque de la Paloma / Benalmádena

Jag har bestämt mig för att göra det jag själv vill utan påverkan av andra personer. Det är så lätt att andra bestämmer vad du ska göra eller vad som är bra eller dåligt för just dig. Framöver så kommer jag inte bry mig. Jag kommer själv påverka min framtid oavsett vad andra tycker och tänker. 

När jag och Lisa satt och diskuterade om livet så började jag fundera på hur jag påverkats av personer. Hur lätt det är att falla in i något som man egentligen inte är. Jag kommer aldrig att göra detta igen utan mina val är mina val, oavsett.

 

Costa Del Sol

Scroll Up