Mormor, sug på det ordet. Moooormooor. Blir ju rörd bara av att säga det högt. Jag är mooormooor. Helt galet och helt fantastiskt. Min förra chef skulle ha sagt;   A M A Z I N G! Förstår jag verkligen den rätta innebörden av det ordet nu. Det är helt enkelt amazing med barnbarn. 

Jag åkte ju hem från Spanien när Coviden slog ner som en bomb och har varit hemma sedan dess. Meningen var från början att jag skulle åkt till Sverige den 14 maj för att vara hemma när min dotter skulle få sitt första barn och jag mitt första barnbarn den 18 maj för att sedan åka ner igen den 2 juni. Ja, det gick ju så där om man säger så.

Är fortfarande hemma, vilket jag är väldigt glad för å ena sidan men samtidigt vill jag ju åka ner till Spanien igen. Jag kan ju inte bara åka och hälsa på barnbarnet nu i dessa tider.  Det är ju helt enkelt ohållbart och det är väl det som jag stör mig på. Att inte bara kunna vara

Det är i alla fall väldigt mycket som förändras i livet när en sådan här liten goding gör entré. Jag ser redan fram emot deras besök i Spanien. Tror att tiden vi får tillsammans där blir så mycket mer på något sätt. Man får verkligen tiden att ro om varandra utan vardagliga rutiner. Att då kanske få leva lite som jag vill göra nu, bara vara. 

Det är intressant med tomatplantor
Scroll Up