NU KÖR JAG

Uppsagd i april 2019! Startade upp mitt egna företag, Marie Lichtenstein Sale & Consulting! Sa upp min lägenhet på Kreta! Snart drar jag till Spanien och nu, det första uppdraget tillsammans med Trollerikungen.

Det händer grejer vill jag lova.

Den här sommaren har egentligen varit ett stort kaos! Att säga upp en lägenhet till en grekinna som inte talar engelska. Kan säga att det inte var det lättaste att säga upp en lägenhet med hjälp av greker med knackig engelska, haha.  Det gjorde att jag faktiskt kände av stressen igen. Ingen rolig känsla alls med ont i leder, huvudvärk etc. Det bästa – om man nu kan säga så – är att jag faktiskt förstod vad värken kom ifrån. Stress är faktiskt skit och det ska man hålla sig långt borta ifrån som möjligt oavsett vart man befinner sig i livet. 

ANNONS

Vill du synas här med ditt företag, kontakta mig!

Första uppdraget i hamn

Trollerikungen

Mitt företag MLSC har startat samarbete med Trollerikungen. Jag fick förtroendet att bygga hemsidan – www.trollerikungen.se – som är ett helt nytt tänk när det gäller att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen. Gå in och kolla på hemsidan vetja. 

Nu blir det satsning där och jag kommer självklart att fortsätta med hemsidorna, så mycket jag hinner. Håller på med olika projekt så det ska bli spännande att se vart detta slutar. Hoppas att ni är lika ivriga som jag på resultatet. Sjukt spännande.

Spanien / Fuengirola

För ett halvår sedan hade jag inte ens tänkt att åka till Spanien. Sen åkte jag ner och hälsade på en av mina väninnor och då var det kört. Jag blev verkligen förälskad. I oktober bär det av. Då åker jag tillsammans med två fantastiska tjejer och det enda som är, det är att jag inte kommer kunna se AIK Hockey på plats, men det finns ju ändå TV så jag får glädja mig åt det så länge. Har förresten redan lokaliserat ett ställe som ägs av Gnagare. Tack för den liksom. 

Scroll Up