När jag flyttade ner till Spanien var det meningen att jag skulle arbeta med mitt nystartade företag.  Nu blev det svårt i och med att vi var tre personer i lägenheten samtidigt som mitt rum var rätt mörkt, vilket inte var det optimala för mig. Så jag började att söka efter något eget istället och fann ett drömställe i Torrequebrada. Ja ni ser ju utsikten. Man blir totalt hänförd av läget och atmosfären. 

Det är lite brant att ta sig upp här men de flesta  här uppe i Torrequebrada har bil. Det ligger en riktigt fin golfbana precis runt hörnet, har jag hört. Jag spelar inte golf själv men personer med insikt i den sporten anser att den är riktigt fin. Ett tips i all välmening. 

 

Jag flyttade in i början av januari, full av entusiasm. Äntligen eget samtidigt som läget var magiskt. Ljust och fint och jag var då, väldigt glad. Tyvärr så blir inte allt som man hoppas utan jag blev sjuk i lägenheten. Det var så mycket fukt att jag blev riktigt dålig. Nu ska sägas att jag hade världens bästa hyresvärd. Det gjorde allt för mig och det är verkligen inga hard feelings utan jag klarade helt enkelt inte av fukten i lägenheten och fick därmed flytta tillbaka till Los Boliches igen. 

Los Boliches är förövrigt ett riktigt härligt ställe att bo på. Själv bor jag på andra sidan tågspåret uppe i området Acapulco och trivs riktigt bra, förutom då att jag har svårt att arbeta därifrån. Det finns så många fantastiska matställen runtomkring detta område – kommer att recensera några utav dessa framöver – så brist på god mat blir det aldrig. Prisvärt är det också. 

Scroll Up