När inget blir som planerat så får man göra det bästa av situationen man hamnat i, eller hur?! Det är så sjukt enkelt att säga men betydligt tuffare att leva efter den devisen ibland. Det får de allra flesta uppleva idag, likaså jag. Jag lämnade Spanien fem dagar in i karantänen vilket jag är otroligt glad över idag. Det som däremot stör mig och som jag inte mår bra av, är att jag inte kan planera. Jag kan inte planera mitt liv och just den delen är viktig för mig. 

Bilderna är tagna dagarna innan karantänen blev att faktum

Jag längtar tillbaka till Spanien. Jag vill att allt ska vara som vanligt igen. Jag vill kunna åka ner när jag har planerat men det kommer nog inte att hända hur mycket jag än vill och hoppas.  Läser ju varje dag hur läget är i Spanien och vad många tror ska hända. Det jag läser gör ju inte att jag hoppar jämfota av glädje i alla fall. Snarare tvärtom. 

Benalmádena

När det känns som mest deppigt så går jag igenom bilder och jag vet att det kommer en tid framöver när jag får uppleva detta igen, det tar bara lite längre än vad jag hade hoppats på. Att gå igenom gränderna i Benalmádena med en nyfunnen vän är magiskt. Att stanna på ett torg och sätta sig ner för att äta lite tapas och ta ett glas vin, det är magiskt. Att njuta av det lilla, det är magiskt.

Det är så mycket som jag värdesätter idag som jag inte tillnärmelsevis tänkte på för någon månad sedan. Till exempel att kunna gå ut när jag själv vill det och inte bara för att handla. Att ta en promenad och bara gå, det är något som jag aldrig värdesatt tidigare. Aldrig ens tänkt tanken faktiskt på att något så självklart skulle bli en lyx. Jag tror och hoppas att denna tid som vi upplever idag får oss att tänka till lite mer. Att inte ta allt för givet. Att fortsätta att vara omtänksamma och bry sig om andra även i fortsättningen. 

Var rädda om er var ni än befinner er så ses vi snart

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll Up